Om Oplev Jylland

Verden er fuld af oplevelser. Og nogle gange venter de lige om hjørnet i Jylland. På denne hjemmeside tager vi dig med rundt til en lang række jyske højdepunkter, der bare ligger dér og venter på at få besøg.

Kom med ud til det brusende Vesterhav, find læ og grønne glæder i den varierede natur og mærk historien i de brostensbelagte gader i en af de mange købstæder.

Vores hjemmebane er Søhøjlandet og Østjylland, men vi bestræber os på at komme rundt i alle kroge og kanter af Jylland og bringe vores oplevelser videre på denne side. God fornøjelse!

OmOs

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at sende os en mail på:

info@oplev-jylland.dk.

Venlig hilsen:

Laura Kjestrup Nielsen, rejsejournalist
Morten Herlev, journalist og webredaktør

Ferie i Tyskland?

Vi holder os i øvrigt ikke kun til Jylland. På vores søsterside Oplev Tyskland krydser vi grænsen og fortæller om spændende byer, områder og temaer hos vores sydlige nabo.

Læs mere på Oplev Tyskland.

Rettigheder

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Oplev Jylland forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.